КОЛАГЕН КОМПЛЕКС ТАБЛ. 505МГ Х 100 (COLLAGEN COMPLEX TABL. 505MG Х 100)

Поръчай КОЛАГЕН КОМПЛЕКС ТАБЛ. 505МГ Х 100

Цена: 15,98 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

Активно вещиство: Хидролизиран колаген - 333,5 мг; Калций -19,2 мг; Магнезий-6,3 мг; вита­мин С-2,5 мг

ATC код: D11AX57

Производител: Vitagold

Описание на КОЛАГЕН КОМПЛЕКС ТАБЛ. 505МГ Х 100

Подпомага за поддържане здравето на кожата, косата, ноктите, костите, ставния хрущял, стените на кръвоносните съдове и др.

ОПИСАНИЕ:

Хидролизираният колаген е с високо съдържание на протеини и пурини. В състава му влизат важни аминокиселини, които са необходими за изгражда­не на различните типове специфични за човешкото тяло колагени. Хидролизираният колаген е естествен компонент, който подпомага поддържането здравето на кожата, косата, ноктите, костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулату­ра, стените на кръвоносните съдове, бялата част на окото и много др. Характеризира се с изключително висока степен на бионаличност, което означава, че се абсорбира от организма много добре. Калция и Магнезия имат основно значение за здравината на костите и зъбите. Магнезият също така подобрява функцията на муску­лите, намалява склонността към мускулни спазми, като подобрява електролитния баланс. Естественият витамин С от ацерола, е силен антиоксидант, който допринася за подмладяване на цяло тяло.

СЪСТАВ: Всяка таблетка съдържа: Хидролизиран колаген - 333,5 мг; Калций(като кал­циев лактат) -19,2 мг; Магнезий(като магнезиев карбонат) - 6,3 мг; Натурален вита­мин С (от плодове на ацерола) 2,5 мг. Помощни вещества: фруктоза, лактоза, микро- кристална целулоза, магнезиев стеарат, натурални ароматизатори.

ПОКАЗАНИЯ: за изграждане на различни типове специфични за човешкото тяло колагени.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА: Препоръчват се 3 пъти на ден по 2 - 3 таблетки. Максималната препоръчителна дневна доза от 9 таблетки

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа