КЛОРАН БАЛСАМ С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ 150мл (Klorane Baume Apres Shampooing a la Cire de Magnolia 150ml)

Поръчай КЛОРАН БАЛСАМ С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ 150мл

Цена: 15,54 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: V07AT

Производител: KLORANE Laboratoires

Описание на КЛОРАН БАЛСАМ С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ 150мл

Подарете на косите си интензивен блясък!

Основен критерий за красива коса, блясъкът е също израз на здрав косъм. Но под влияние на външните агресии (UVлъчи, замърсяване), разресване, химическо третиране, вашите коси губят от естествения си блясък: кутикулата се уврежда и не отразява напълно светлината.

За да възвърнат и подсилят блясъка на косите, Лаборатории KLORANE чрез своята растителна и научна експертиза са почерпили от природата абсолютен модел за блясък: листата на магнолия.

Описание на действието

Създаден, за да възвърне блясъка на косите, Балсамът с восък от магнолия незабавно попива в косъма, за да го хидратира и възстанови защитния филм, който придава естествен блясък. Уникално съчетание на восък от магнолия с неповторим комплекс за активиране на блясъка, неговата формула с гелообразна не мазна текстура разплита косите без да ги утежнява и засилва естествения им блясък. Мека, гъвкава и лека косата преоткрива интензивен блясък.

Тестван под дерматологичен контрол - без парабени.

Описание на начина на употреба

Нанесете след шампоана с восък от магнолия KLORANEпо дължина и по краищата на косата. Оставете да подейства 2-3 минути, разрешете и изплакнете. Използвайте веднъж седмично за дълбоко подхранване или по-често, ако косите са силно увредени. В случай на контакт с очите, изплакнете с вода.

Описание на ефикасността

МАГНОЛИЯ

МАГНОЛИЯ

Magnolia grandiflora L.

Семейство: Magnoliacea

Употреба на растението:

Козметичната индустрия използва ароматните свойства на цветовете от магнолия в производството на парфюми, есенции и етерични масла. Лаборатории KLORANEса задълбочили изследванията си и откриват отразяващата и защитна способност на восъка от магнолия. Ние избрахме вида MagnoliagrandifloraL., култивиран в югозападна Франция в пепиниерата  Engandou, партньор отговарящ на изискванията на Фитоверигата KLORANE.

Екстрактът е получен чрез накисване на листата в органичен разтворител. След разтваряне на восъка,  разтворителя се отделя чрез изпаряване. Остатъка представлява брутния восък, който е грижливо филтриран и стандартизиран преди да бъде включен в гамата грижа за косата KLORANEс восък от магнолия.

Характеристики:

Магнолията се отличава с устойчивост и блясък на листата си. Този забележителен блясък се дължи на восък, който покрива кутикулата на листата, защитава ги от патогени, от дехидратация и UV лъчите: този восък действа чрез отразяване на светлината и придава на листата изключителен блясък.

Описание Клоран:

Магнолията е голямо и красиво дърво с пирамидална корона, чиято височина може да достигне до 30м в естествена среда. Устойчивите й листа са твърди, овални до елипсовидни с гладки ръбчета. Горната им страна е в блестящо зелено.

Магнолията притежава особеността да цъфти късно след 25- та си годишнина. Цъфти през юни до октомври с красиви и ароматни цветове.

Резюме:

В традиционната медицина в Китай и Япония, кората от вида Magnoliaofficinalisсе използва в различни препарати. Тя е известна с активното си и ефикасно действие при болести на нервната система и чревни разстройства, както и за лечение на кашлица, астма или синузит. За някои медицински заготовки се използват също екстракт от пъпките на MagnoliasalicifoliL. заради противовъзпалителните, нервомускулни и анталергични свойства.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа