КЛОРАН ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН СЪС СЕДРА 400МЛ (KLORANE Shampooing Vitamine a La Pulpe De Cedrat 400ml /Citron Pulp Shampoo with vitamins/)

Поръчай КЛОРАН ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН СЪС СЕДРА 400МЛ

Цена: 20,39 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: V07AT

Производител: KLORANE Laboratoires

Описание на КЛОРАН ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН СЪС СЕДРА 400МЛ

Описание на действието

С тонизиращ и свеж аромат, енергизиращият шампоан с екстракт от седра Клоран, позволява употреба толкова често, колкото се налага, адаптиран  е за всякакъв тип коса и е подходящ за цялото семейство. Истински енергиен концентрат, той дава на косата изключителна жизненост и блясък, и неутрализира варовика от водата.

Описание на начина на употреба

Само едно нанасяне на шампоана е достатъчно.Изплакнете продължително. В случай на контакт с очите изплакнете с вода. Този шампоан може да се използва толкова често, колкото се налага. Подходящ за всякакъв тип коса.

Описание на ефикасността

Енергизиращият шампоан с екстракт от седра Клоран е ценен заради ефекта си върху блясъка на косата (87%).

Обем

Шишета 200

 

Седра

Седра

Citrus medica L.

Семейство: Rutaceae

Употреба на растението:

Ние отглеждаме лимоновото дръвче под лъчите на корсиканското слънце с уважение към екосистемата и контролираме качеството на всеки събран плод, като следваме списъка с изисквания на Фитоверигата®Клоран. От пулпата на зрелите плодове ние концентрираме активната съставка в екстракт включен в Шампоана със седра Клоран.

Характеристики:

Седрата, плодът на малко дръвче произхождащо от средиземноморската област, принадлежащо на семейство Rutaceae, е цитрусов плод традиционно използван заради целебните си свойства. Ние избрахме да култивираме вида Citrus medica L. заради високото му съдържание на въглехидрати, аминови киселини, витамини и флавоноиди.

Описание Клоран:

Седрата е известна с целебните си свойства,а именно антисептично, отхрачващо, антиревматично, подпомагащо храносмилането, противоотровно, понижаващо температурата. Пулпата, кората и сока  често се използват за готвене, за правене на сладкиши и конфитюри.

Резюме:

Възвърнете блясъка и енергията на косата си.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа