КЛОРАН ПОДХРАНВАЩ ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН МАНГО 400 МЛ (Klorane Shampooing Traitant Nutritif au Beurre De Mangue /Nourishing Treatment Shampoo/ 400ml)

Поръчай КЛОРАН ПОДХРАНВАЩ ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН МАНГО 400 МЛ

Цена: 20,39 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: V07AT

Производител: KLORANE Laboratoires

Описание на КЛОРАН ПОДХРАНВАЩ ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН МАНГО 400 МЛ

Описание на действието

С богата и мазна текстура за подхранване и реструктуриране на косменото стебло, за изглаждане люспите на кутикулата и за запълване на пукнатините на хидролипидния филм, който предпазва косъма от дехидратация. Косата е подхранена и идеално гладка, по-лесно се разресва. Тя става гъвкава и с блясък. Хипоалергенен.

Описание на начина на употреба

Нанесете на мокра коса. Шампоанът с масло от манго се разтапя върху косата, измива я, подхранва я и  я възстановява. Оставете да подейства няколко минути, за да улесните проникването на активните съставки. Изплакнете обилно. В случай на контакт с очите изплакнете с вода.

Описание на ефикасността

Подхранващият шампоан с масло от манго Клоран е ценен от жените именно заради подхранващото си действие след 15 дни употреба (83% удовлетвореност), заради мазната му пяна (94%) и заради приятния му аромат (92%).

Препоръки

Допълнете действието на шампоана с грижите от гамата с масло от манго Клоран.

Обем

Шише 400 мл.

 

Манго

Манго

Mangifera indica L.

Семейство: Anacardiaceae

Употреба на растението:

Ние отглеждаме манговото дърво в Индия с уважение към екосистемата и контролираме качеството на всеки събран плод като следваме списъка с изисквания на Фитоверигата®Клоран. Берем плодовете в началото на зреенето им, след това им изваждаме костилките. От техните ядки естествено изсушени на слънце, ние извличаме чрез студено пресоване масло, което е включено в Шампоана и подхранващи грижи с манго Клоран.

Характеристики:

Мангото, плод на манговото дърво, свещено дърво произхождащо от Азия, от семейство Anacardiaceae е традиционно използвано заради подхранващите си свойства. Ние избрахме да култивираме вида Mangifera indica L. заради особено високото съдържание на мастни киселини в ядката и заради подхранващите му  и възстановяващи свойства, които са научно доказани.

Описание Клоран:

Това дърво съществува в Азия от близо 4000 години. Индусите са го използвали като източник на храна, но също така и като лечебно средство. Всъщност Мангото се е славело с това, че лекува зъбни заболявания. В Европа не се използва често с терапевтична цел, при все това се слави с високо съдържание на витамини.

Резюме:

Подхранете и възстановете сухата си коса.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа