КЛОРАН СЕБОРЕГУЛИРАЩ СУХ ШАМПОАН КОПРИВА 150мл (Klorane Shampooing Sec Seboregulateur A l'Extrait d'Ortie /Dry Seboregulating Shampoo with Nettle Extract/ 150ml)

Поръчай КЛОРАН СЕБОРЕГУЛИРАЩ СУХ ШАМПОАН КОПРИВА 150мл

Цена: 20,25 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: V07AT

Производител: KLORANE Laboratoires

Описание на КЛОРАН СЕБОРЕГУЛИРАЩ СУХ ШАМПОАН КОПРИВА 150мл

Описание на действието

Лаборатории Клоран са разработили оригинален продукт, за да можете да почиствате косата си  без да я мокрите. Сухият себорегулиращ шампоан е практичен и може да се носи навсякъде, използва се само с един жест, за да се разредят използванията на течен шампоан. Благодарение на себорегулиращото си действие, той абсорбира излишъка на себум от косата, като й придава чист вид. Тя преоткрива лекотата и обема.

Описание на начина на употреба

Шампоанът трябва добре да се разклати преди употреба и да се впръсква на разстояние от 30 см. Оставете да подейства 2 минути, след това разрешете грижливо косата, за да премахнете следите от пудра. Избягвайте вдишването на пудрата и контакта й с очите. Сухият себорегулиращ шампоан с  екстракт от коприва Клоран може да се използва толкова често, колкото се налага.

Описание на ефикасността

Сухият себорегулиращ шампоан с екстракт от коприва Клоран е ценензаради действието си върху регулирането на себумната секреция на ниво скалп (86%).

Обем

Спрей 150 мл.

Коприва

 

Коприва

Urtica dioica L.

Семейство: Urticaceae

Употреба на растението:

Копривата се използва в продуктите за коса Клоран, заради себорегулиращите си свойства.

Характеристики:

Чрез хидроалкохолен разтвор се получава екстракта от Коприва, извлечен от корените й. Той съдържа полициклични активни съставки действащи на ензима участващ в себогенезата.

Описание Клоран:

През вековете на копривата се придават многобройни свойства: афродизиак, отхрачващо, диуретично, против диария, кръвоспиращо, против диабет, предизвикващо менструация, пречистващо кръвта, укрепително.Тя действа също така ефикасно върху кожните заболявания, а именно върху акнето и екземата. Коренът на Копривата представлява чудесен тоник за скалпа, срещу косопад и пърхот.

Резюме:

Регулирайте излишъка на себум.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа