КЛОРАН ШАМПОАН С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ 200МЛ (Klorane Shampooing a la Cire De Magnolia Brillance Intense Et Protection 200ml)

Поръчай КЛОРАН ШАМПОАН С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ 200МЛ

Цена: 13,93 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: V07AT

Производител: KLORANE Laboratoires

Описание на КЛОРАН ШАМПОАН С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ 200МЛ

Описание на действието

Иновативна формула, която позволява употребата на два пъти по-малко силикони, като едновременно доставя изключителни мекота и блясък на всеки тип коса. Благодарение на кремообразната текстура, този шампоан обгръща с лекота косъма и придава усещане за подхранване без утежняващ ефект.

 

Създаден, за да възвърне блясъка на изтощените от ежедневни агресии коси, шампоанът с екстракт от магнолия KLORANEхидратира и възстановява естественият защитен филм на косъма. Тази богата формула, съчетание на восък от магнолия с неповторим комплекс за активиране на блясъка, изглажда повърхността на косъма за пълноценно отразяване на светлината. Идеално защитена косата е мека, лека и гъвкава с интензивен блясък.

Тестван под дерматологичен контрол – без парабени.

Описание на начина на употреба

Едно нанасяне е достатъчно. Изплакнете обилно с чиста вода. При контакт с очите, изплакнете обилно. За да засилите действието на шампоана, използвайте Маска с восък от магнолия и/или Вода за блясък без отмиване.

Описание на ефикасността

Косата е блестяща: 84%*

Косата е защитена от външни агресии: 91%*

Косата е лека: 88%*

Косата е мека: 88%*

(Резултати на самооценка по време на потребителски тест под дерматологичен контрол, проведен при 32 жени с коси без блясък в продължение на 15дни. % на удовлетвореност.)

Обем

200 мл

 

МАГНОЛИЯ

МАГНОЛИЯ

Magnolia grandiflora L.

Семейство: Magnoliacea

Употреба на растението:

Козметичната индустрия използва ароматните свойства на цветовете от магнолия в производството на парфюми, есенции и етерични масла. Лаборатории KLORANEса задълбочили изследванията си и откриват отразяващата и защитна способност на восъка от магнолия. Ние избрахме вида MagnoliagrandifloraL., култивиран в югозападна Франция в пепиниерата  Engandou, партньор отговарящ на изискванията на Фитоверигата KLORANE.

Екстрактът е получен чрез накисване на листата в органичен разтворител. След разтваряне на восъка,  разтворителя се отделя чрез изпаряване. Остатъка представлява брутния восък, който е грижливо филтриран и стандартизиран преди да бъде включен в гамата грижа за косата KLORANEс восък от магнолия.

Характеристики:

Магнолията се отличава с устойчивост и блясък на листата си. Този забележителен блясък се дължи на восък, който покрива кутикулата на листата, защитава ги от патогени, от дехидратация и UV лъчите: този восък действа чрез отразяване на светлината и придава на листата изключителен блясък.

Описание Клоран:

Магнолията е голямо и красиво дърво с пирамидална корона, чиято височина може да достигне до 30м в естествена среда. Устойчивите й листа са твърди, овални до елипсовидни с гладки ръбчета. Горната им страна е в блестящо зелено.

Магнолията притежава особеността да цъфти късно след 25- та си годишнина. Цъфти през юни до октомври с красиви и ароматни цветове.

Резюме:

В традиционната медицина в Китай и Япония, кората от вида Magnoliaofficinalisсе използва в различни препарати. Тя е известна с активното си и ефикасно действие при болести на нервната система и чревни разстройства, както и за лечение на кашлица, астма или синузит. За някои медицински заготовки се използват също екстракт от пъпките на MagnoliasalicifoliL. заради противовъзпалителните, нервомускулни и анталергични свойства.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа