КЛОРАН ТРЕТИРАЩ ПОДХРАНВАЩ ШАМПОАН С ХИНИН 400МЛ (Klorane Shampooing Traitant Fortifiant a la Quinine et Aux Vitamines /Fortifying treatment shampoo with Quinine And B vitamins/ 400 ML)

Поръчай КЛОРАН ТРЕТИРАЩ ПОДХРАНВАЩ ШАМПОАН С ХИНИН 400МЛ

Цена: 20,39 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: D03AX03

Производител: KLORANE Laboratoires

Описание на КЛОРАН ТРЕТИРАЩ ПОДХРАНВАЩ ШАМПОАН С ХИНИН 400МЛ

Описание на действието

Включен в нежна измиваща база, придаваща обем, екстрактът от хинин Клоран в комбинация с витамин Bкомплекс, прави от Третиращия подхранващ шампоан с хинин Клоран един истински извор на енергия, който възвръща силата и тонуса на изтощената коса. Той активира кожната микроциркулация и  стимулира космената луковица, за да осигури растежа на здрава и жизнена коса. Хипоалергенен.

Описание на начина на употреба

Само едно нанасяне на шампоана е достатъчно. В случай на контакт с очите изплакнете обилно с вода. В случай на косопад този шампоан е идеално допълнение към третирането против косопад Клоран.

Описание на ефикасността

Третиращият подхранващ шампоан с хинин и витамин BКлоран е ценен заради ефикасността си върху здравината на косата (94%), върху силата (88%) и енергията й (91%).

Препоръки

Допълнете подхранващото действие на шампоана с Подхранващия и разресващ балсам  с хинин и витамин BКлоран.

Обем

Шише 400

 

Хинин

Хинин

Cinchona pubescens Vahl.

Семейство: Rubiaceae

Употреба на растението:

Ние отглеждаме Хининът в Еквадор с уважение към екосистемата и контролираме качеството на всяко събрано растение, като следваме списъка с изисквания на Фитоверигата®Клоран. От корите, събирани на ръка, концентрираме активната съставка в екстракт , чиито действия върху косъмната луковица сме доказали и патентовали. Този екстракт е включен в линията третиращи косопада грижи с Хинин Клоран.

Характеристики:

Хининът, дърво произлизащо от Южна Америка, от семейство Rubiaceae,традиционно се използва като стимулиращо и стягащо средство.Ние избрахме вида Cinchona pubescens Valh., тъй като кората му е естествено богата на хинин, молекула със силно стимулиращи свойства, чиято ефикасност е научно доказана.

Описание Клоран:

Червеният хинин е бил традиционно лекарство използвано от Инките за лечение на храносмилателни проблеми и инфекции. Използвала се е изсушената кора на Хининовото дърво, чиято съставка хинин  е била основното лекарство срещу малария. В слаба концентрация, той е горчив тоник, който стимулира храносмилането. За външна употреба, може да се използва в случаи на сърбежи и десквамация на скалпа.

Резюме:

Намалете косопада.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа