ВИШИ АКВАЛИА-АНТИОКС ФЛУИД SPF 12 40 МЛ (Vichy Aqualia AntiOx Fluide Hydratant SPF12 40ml)

Поръчай ВИШИ АКВАЛИА-АНТИОКС ФЛУИД SPF 12 40 МЛ

Цена: 36,30 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: V07AT

Производител: Неопределен производител

Описание на ВИШИ АКВАЛИА-АНТИОКС ФЛУИД SPF 12 40 МЛ

Експертиза

Подходяща като превантивна грижа против стареене на кожата за жени между 25 и 35 г. и при първите следи от умора и стареене на кожата.

От 25-30 годишна възраст се забелязват първите следи на стареене на кожата: признаци на умора, сивкав тен, неравномерна пигментация, фини линии. Съществена причина е оксидиращият стрес от замърсената околна среда и UV радиацията, които отслабват функционалността на стволовите клетки на кожата – източник на нейната младост.

Единствено от Vichy

Уникален антиоксидантен комплекс за защита на стволовите клетки на кожата: Цитрусов ПолифенолТМ + вит. С + вит. Е

Цитрусовият ПолифенолТМ е про-регенеративен антиоксидант, екстракт от червен портокал, използва се във фармацевтиката. Притежава висок спектър не действие срещу повечето свободни радикали. Защитава клетките на всяко ниво: мембрана, ядро и цитоплазма.

В допълнение витамините C и Е „улавят” свободните радикали, допринасят за „авто-регенерацията” на клетките и подсилват антиоксидантното действие на Цитрусовия ПолифенолТМ.

Комбинираното действие на тези активни съставки води до оптимална ефективност при възстановяване регенеративния потенциал на стволовите клетки.

Резултат

След едномесечна употреба на продуктите от гамата AQUALIA ANTIOX тенът на кожата е по-сияен, равномерен и по-свеж. Намаляват сивкавите нюанси, засилва се розовият цвят и здравословният блясък на кожата. Тъмните кръгове изсветляват, торбичките намаляват, фините линии и неравностите по кожата се редуцират.

Ефективността е демонстрирана под дерматологичен контрол при над 200 жени, които са използвали освежаващата терапия и антиоксидантния флуид от гамата.

Подходящ за всеки тип кожа
отлична база за грим


С SPF 12 - UVA+++
С плодов аромат. Без парабени. Туба 40 мл.
Употреба: сутрин

С минерални пигменти, които се топят в кожата, подчертават естествения цвят и придават незабавен здравословен блясък.
Резултат: прасковен цвят на кожата, по-освежен вид, по-гладка повърхност. От 15-я ден кожата е обновена, изглежда по-свежа и по-млада.
24 часа хидратация. С Термална вода Vichy.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа