ВИШИ AQUALIA THERMAL LIGHT 40мл./туба/ (Vichy AQUALIA THERMAL LIGHT 40ml.)

Поръчай ВИШИ AQUALIA THERMAL LIGHT 40мл./туба/

Цена: 26,66 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: D03AX05

Производител: VICHY Laboratoires

Описание на ВИШИ AQUALIA THERMAL LIGHT 40мл./туба/

Експертиза:

Всеки ден кожата ни губи 500 мл вода и се дехидратира.

Слънце, вятър, температурни промени, замърсяване, тютюнопушене, стрес, умора… Всички тези фактори увеличават загубата на вода и минерали. Защитните сили на кожата отслабват, метаболизмът й се забавя, появяват се зачервявания, раздразнения и дискомфорт.

Aqualia Thermal е хидратираща грижа с най-висока концентрация на Термална вода Vichy, която успокоява, защитава и подсилва защитните механизми на чувствителната и дехидратирана кожа.
С обновената формула на Aqualia Thermal без парабени Лаборатории Vichy поемат 100%-ов ангажимент към чувствителната кожа.

Повече от хидратация с активни, успокояващи и подсилващи кожата формули

УЛТРА-КОМФОРТНИ ФОРМУЛИ. БЕЗ ПАРАБЕНИ.

Действие:

Продуктовата гама Aqualia Thermal съдържа най-висока концентрация на Термална вода Vichy.
В комбинация с активните съставки – Хиалуронова кислелина и AquabiorylTM, тя осигурява оптимална хидратация, незабавно успокояване и защита на кожата от агресията на околната среда. Кожата укрепва все повече ден след ден.

  • Хидратира в дълбочина, благодарение на повишената концентрация на Хиалуронова киселина.

  • Доставя Термална вода Vichy, богата на запас от редки минерали с магмен произход, до сърцевината на клетките на кожата, за да я успокои, подсили и регенерира.

  • Сега формулата на крема е обогатена с новата активна съставка Aquabioryl™ за копринен завършек при нанасяне, усещане за още повече комфорт и успокоение на кожата.

  • От формулите са изключени парабените.

Новата активна съставка Aquabioryl™ – интензивен моментален хидратант със забележителни сетивни свойства

  • Състав: полизахарид, съставен от 3 захари, получен с биотехнологична процедура.

  • Действие: създава защитен филм на повърхността на кожата за незабавен и краткотраен хидратиращ ефект (3ч), който допълва дълготрайния хидратиращ ефект на Хиалуроновата киселина. Прихваща водните молекули на повърхността на кожата.

  • Текстура: лека, бързопопиваща, копринено-мека, немазна и нелепнеща.

Клинични резултати

-42% ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА СЛЕД 1 МЕСЕЦ*

*Клинично проучване с инструментален лабораторен тест за чувствителност, извършен под дерматологичен контрол. Използван е “парещ тест” с 10% разтвор на млечна киселина при 50 жени със сухи и чувствителни кожи, на които е нанасян кремът Aqualia Thermal Riche 2 пъти дневно в продължение на 4 седмици. Индексът за чувствителност е съставен от следните критерии: щипане, парене, сърбеж, раздразнение и зачервяване. След 4 седмици индексът за чувствителност намалява почти двойно.

48ч. Хидратиращ крем с лека текстура, подходящ за нормална до комбинирана кожа.

Резултати

Кожата е изпълнена с влага и е успокоена. Интензивно хидратирана 48 часа, тя е освободена от усещане за опъване, сухота и дискомфорт през деня. С всеки изминал ден кожата е по-укрепена и устойчива на външни влияния, по-мека и по-еластична.

Съдържание:

Продуктът съдържа Термална спа вода Vichy, която допълнително успокоява и предпазва кожата. Хиалуроновата киселина, 2 пъти по-ефективна от глицерина, запазва влагата в кожата, като задържа вода в количество, превишаващо 1000 пъти собствения й воден обем . Текстурата е сетивна, бързопопиваща с деликатен аромат. Хипоалергенен е, не съдържа парабени. Тестван под дерматологичен контрол и върху чувствителна кожа.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа