ВИШИ ДЕРКОС ШАМПОАН ПРОТИВ МАЗЕН ПЪРХОТ (VICHY Dercos Shampooing Anti-Pelliculaire /Anti-Dandruff Shampoo)

Поръчай ВИШИ ДЕРКОС ШАМПОАН ПРОТИВ МАЗЕН ПЪРХОТ

Цена: 21,70 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: D11AC03

ATC код: V07AT

Производител: Неопределен производител

Описание на ВИШИ ДЕРКОС ШАМПОАН ПРОТИВ МАЗЕН ПЪРХОТ

Описание:

  • Активен шампоан против мазен пърхот.
  • Показан при мазен и сърбящ скалп.
  • Съдържа селениев дисулфид.
  • Отстранява пърхота от първото нанасяне.
  • Възстановява целостта на скалпа, с което предотвратява образуването на нов пърхот.
  • Възвръща блясъка и обема на косата.
  • Дълготрайно действие, до 4 седмици след спиране на употребата.
  • Дерматологично тестван.
  • Без парабени.


 Появата на малки бели люспици по главата /пърхот/ е нещо съвсем естествено. В кожата протичат постоянни процеси на възстановяване, така че не прави изключение и кожата на скалпа. Клетките непрекъснато се обновяват, мигрират към повърхността и се излющват. Нормално това представлява един незабележим процес, тъй като по-голяма част от излюшените клетки се отмиват с шампоана. Когато обаче започне да се отделя забележимо обилно количество пърхот, тогава говорим за себореен дерматит. При него също е налице сърбеж и зачервяване на кожата на главата. Основни причини за образуването на пърхот са хормонални промени, стрес и др. Състоянието се лекува бързо с подходящия лечебен дерматологичен шампоан.

След дългогодишни опити и проучвания, Виши представя DERCOS укрепващ шампоан против пърхот, сърбеж и косопадУникална формула съчетаваща няколко изключително полезни действияЕфективно отстранява пърхота. Има способността да въстановява целостта на кожата на скалпа, с което предотвратява появата на нов пърхот. С основна действаща съставка селениев дисулфид, която изпълнява тройно въздействие-елиминира микроорганизмите и стопира тяхното развитие, нежно ексфолира пърхота и регулира десквамацията. DERCOS укрепващ шампоан против пърхут е създаден по нова технология, която позволява на селениевия дисулфид да остане в корените, дори и след изплакването на шампоана. Притежавауспокояващ и заздравяващ кожата на скалпа, ефект. С хипоалергенна, Ph-неутрална формула, без съдържание на сапун и други агресивни съставки. Без парабени. С клинично доказана ефективност! Създава нежна пяна, която бързо се абсорбира и моментално започва своето лечебно въздействие. Косата незабавно възвръща блясъка и обемът си!


Начин на употреба: Използвайте 2 или 3 пъти седмично. Нанесете върху влажна коса. Оставете за няколко минути. Изплакнете добре. Нанесете повторно, ако е необходимо. Редувайте с неутрален дерматологичен шампоан.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа