ВИШИ ЕСЕНШЪЛ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БОГАТА ТЕКСТУРА СУХА КОЖА 50мл (Vichy Essentielles Creme Visage Peau Seche Nourrit, Protege, Revele I'eclat 50мл)

Поръчай ВИШИ ЕСЕНШЪЛ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БОГАТА ТЕКСТУРА СУХА КОЖА 50мл

Цена: 0,00 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: V07AT

Производител: Неопределен производител

Описание на ВИШИ ЕСЕНШЪЛ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БОГАТА ТЕКСТУРА СУХА КОЖА 50мл

 

ЕКСПЕРТИЗА

Vichy Essentielles отговаря на основните, жизненоважни нужди на кожата за хидратирация, защита и възвръщане на естествения блясък, като едновременно се придържа към дермокозметичните принципи за ефективност и толерантност.

СИЛАТА НА ПОЛИФЕНОЛИТЕ ОТ РОЗА

Отдавна розата е съставка, призната във фармацевтичния свят заради своите хидратиращи и успокояващи свойства. Есенцията от роза се доближава до оригиналната формула на Галиен Серат, важен препарат, използван от фармацевти още в древността за успокояване на раздразнена кожа.

Съвременните учени откриват, че в розата се съдържат полифеноли. Тези мощни антиоксиданти защитават цветята от външна агресия и им придават естествена свежест.

За да запазим безценните свойства на розата, ние избрахме метод на студена екстракция от листенца за изолиране на полифенолите.

ДЕЙСТВИЕ

При ежедневна употреба на грижата Essentielles хидратиращите и успокояващи свойства на полифенолите от роза предпазват и възвръщат блясъка на кожата.

ЕФЕКТИВНОСТ

С помощта на инструментален тест с корнеометър* бе установено, че хидратиращият ефект на 3 продукта от гамата Essentielles (крем за лице с лека текстура за нормална до комбинирана кожа, крем за лице за суха кожа и мляко за тяло) продължава да действа 24 часа.

* Корнеометърът работи на принципа на електропроводимостта на водата, която се съдържа в кожата: върху кожата се поставя фотоелектрическа проба, в която циркулира вода и съответните съдържащи се йони. Измерването засича количеството вода и нивото на хидратация на кожата.

ДЕРМАТОЛОГИЧНА ОЦЕНКА ПРИ ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

За да се оцени хипоалергеността на продуктите, продуктовата гама е изследвана под дерматологичен контрол в съответствие със задължителния за Vichy протокол. Трите продукта за грижа за кожата са задълбоченo формулирани и изследвани върху чувствителна кожа, за да се гарантира безупречната им поносимост.

Общо ± 200 жени с чувствителна кожа изпробваха нашите формули (2 продукта за лице и мляко за тяло) в продължение на един месец под дерматологичен контрол, за да оценят ефективността им за защита и разкриване блясъка на кожата.

ОПТИМИЗИРАНА ТОЛЕРАНТНОСТ – БЕЗ ПАРАБЕНИ

Гамата Essentielles не съдържа парабени. Добрите качества за защита на продукта са осигурени чрез защитна опаковка и система от консерванти без парабени.

Измива, омекотява и предпазва кожата. С неутрално pH. Може да се използва всеки ден при вземане на душ или вана.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа