АЛМАЛОКС ПЕРОРАЛНА СУСПЕНЗИЯ 10МЛ X 10 (Almalox suspension 10ml x 10)

Поръчай АЛМАЛОКС ПЕРОРАЛНА СУСПЕНЗИЯ 10МЛ X 10

Цена: 0,00 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

Активно вещиство: Aluminium hydroxide - 680 mg Magnesium hydroxide - 790 mg Simethicone - 72 mg

ATC код: A02AF02

Производител: Актавис ЕАД

Листовка: виж

Характеристика: виж

Описание на АЛМАЛОКС ПЕРОРАЛНА СУСПЕНЗИЯ 10МЛ X 10

ОПИСАНИЕ:

Алмалокс представлява балансиран гел на алуминиев и магнезиев хидроксид в съчетание с газогонната съставка симетикон. Действа бързо, неутрализира повишената стомашна киселинност и действието на пепсин в стомаха, подпомага оздравителния процес чрез благоприятно повлияване на защитните механизми на лигавицата на стомаха и дванадесетопръстника. Симетикон предизвиква естествено отделяне на чревните газове и резорбирането им от стените на червата.
Излъчва се в непроменен вид от организма. Активните вещества са фино диспергирани, в резултат на което се увеличава тяхната повърхностна активност, осъществява се добър контакт с лигавицата, забавя се тяхното елиминиране и се удължава продължителността на техния ефект.
Алмалокс суспензия се прилага за облекчаване на болката, киселините, паренето, тежестта и напрежението от натрупаните газове при възпаления на стомаха и дванадесетопръстника, включително предизвикани от прием на лекарства, разязвявания и язва на стомаха и дванадесетопръстника, обратно връщане на стомашно съдържимо в хранопровода и др. Може да се прилага самостоятелно или в комбинация с други лекарства.

ОПАКОВКА:

Суспензия 10 ml в саше x 10

СЪСТАВ: 10 ml (едно саше) суспенсия съдържа: Aluminium hydroxide - 680 mg Magnesium hydroxide - 790 mg Simethicone - 72 mg

ПОКАЗАНИЯ: Гастрит и гастеродуоденит; стомашна и дуоденална язва; стомашни и дуоденални ерозии; пептични язви; медикаментозен гастрит и дуоденит; рефлукс езофагит; дуодено-гастрален рефлукс; неязвена диспепсия; газов дискомфорт.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По едно саше при нужда; По едно саше 4 пъти на ден, един час след хранене и вечер преди лягане.

Продуктът трябва да се приема неразреден. Не се препоръчва консумиране на течност поне половин час след приема. Преди приложение е необходимо суспензията да бъде хомогенизирана чрез енергично разклащане.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа