АЛОРА сироп 100 мл. (Alora syrop 100 ml.)

Поръчай АЛОРА сироп 100 мл.

Цена: 4,35 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

Активно вещиство: 694.444mg Pasiflorae extractum fluidum

ATC код: N05CM

Производител: Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret A.S.

Листовка: виж

Характеристика: виж

Описание на АЛОРА сироп 100 мл.

ALORA - За един по-спокоен ден!

ОПИСАНИЕ:

Природен продукт с успокоявао действие, под формата на сироп.

Изцяло от естествени съставки.
Продукта е хранителна добавка.
Съдържа: сух екстракт от Passiflora.
Подходящ за прием при:

- тревожност

- нервност

- нарушения на съня

- нервност по време на менструация и менопауза

- обща нервна възбуда

- дистрес

- лека форма на депресия

Притежава нервно-успокоителен, болкоуспокояващ, противострахов и спазмолитичен ефект.
Редуцира тревожността и безпокойството.

Съвременният начин на живот, всекидневните ситуации и събития, които се случват в живота на всеки от нас, неминуемо водят до стрес - работата ни „задушава“, оплакваме се от куп досадни задължения, струва ни се, че времето галопира и не стига за нищо, а трябва да свършим и това, и това, а дали не забравих и онова…Този хаос и това бързане така ни помита, че вече дори не можем да спим. Постоянно чувстваме безпокойство, напрежение… появява се стресът. Проучванията показват, че близо 13 % от българите страдат от тревожно разстройство, което е доста голям процент. Най-важното е да се научим да отделяме за себе си минутки на релакс и спокойствие, независимо колко още трябва да направим.

АЛОРА е природен продукт, който ще спомогне за по-бързото възвръщане на вътрешното спокойствие и хармония..с помощта на природата. Съдържа стандартизиран сух екстракт от Passiflora, получен от растението Passiflora incarnatа (Страстоцвет). Пасифлора е дървесна лиана, която расте в тропическите и субтропически райони на Южна и Северна Америка. Открита през 16 век започва да се използва под формата на успокоителен билков чай. Растението е пренесено и култивирано в Европа. Пасифлора е обект на 100 годишни научни изследвания, които доказват нейните седативни, антиспазматични и аналгетични свойства.
Сухият екстракт съдържа природни съединения като флавоноиди, алкалоиди и др., които съчетани заедно притежават нервно-успокоителен, болкоуспокояващ, противострахов и спазмолитичен ефект. ALORA чудесно повлиява симптомите на тревожност, безсъние и леки депресивни състояния, без да предизвиква странични реакции и привикване. Изцяло естествен продукт, с който отново ще се чувствате спокойни и уверени.

СЪСТАВ: Активна съставка: Всеки 5ml от сиропа Alora съдържа 694.444mg Pasiflorae extractum fluidum.

Помощни вещества: захароза, глицерол, етилов алкохол, метилпарахидроксибензоат, пропилпарахидроксибензоат, пречистена вода.

ПОКАЗАНИЯ: Alora е показан за симптоматично облекчаване на следните състояния: -тревожност -нарушения на съня -нервност -обща нервна възбуда -безсъние -нервност по време на менструация и менопауза

ПРИЛОЖЕНИЕ: ВЪЗРАСТНИ: При нарушения на съня трябва да се приемат 10 ml (2 лъжички) Alora преди лягане.

Във всички останали случаи - 5-10 ml (1-2 лъжички) Alora преди основните хранения за постигане на успокоителен (седативен) ефект през целия ден.

ДЕЦА (НАД 3 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ): Количеството на една доза не трябва да надхвърля половин лъжичка.

Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.
Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват.

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа