ДИКЛАК АКУТ гел 1 процент САНДОЗ (Diclac Acut gel 1% Sandoz)

Поръчай ДИКЛАК АКУТ гел 1 процент САНДОЗ

Цена: 0,00 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

ATC код: M02AA15

Производител: Sandoz GmbH

Листовка: виж

Характеристика: виж

Описание на ДИКЛАК АКУТ гел 1 процент САНДОЗ

Diclac gel 1% 50g Hexal

СЪСТАВ: Diclofenac. Нестероидно противовъзпалително средство. Диклак съдържа активното вещество дифлофенак натрий, също така съдържа амоняк, карбомер (980), децилолеат, натриев едетат , октилдодеканол , З-вп-фосфатидилхолин, пропан-2-ол, RRR-алфа-токоферол, ароматни субстанции, пречистена вода.

ПОКАЗАНИЯ: За локално приложение при болка, възпаление, оток при травми на крайниците / навяхвания, контузии, разтягания/.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: При заболяване на меките тъкани, възпаления на мускулите и ставите, болезнена неподвижност в рамото, артроза на крайниците и основата на гръбначния стълб и спортни травми пробвайте диклак и ще видите че той може да се справи с всички горепосочени проблеми.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Ако сте бременна консултирайте се с лекар преди да използвате Диклак. Да не се използва по време на кърмене. Не употребявайте Диклак ако сте алергични към някоя от съставките му, пре деца и подрастващи, пре последния триместър на бременноста, при отворени рани и възпалена кожа.

 

Заместители и други предложения

реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа