Джулиан Мур

прегледана 4443 пъти | добавена на 24.07.2013 г.

Джулиан Мур

Ярко рижава коса, заедно с артистичен талант станаха визитна картичка на тази прекрасна жена, носител на много престижни филмови награди, както и щастлива съпруга и майка.

Нейната красота

Враг номер едно според актрисата е слънцето. Попадне ли на пряка слънчева светлина, светлокожата Джулиана незабавно се покрива с лунички. Така че, доколкото е възможно, се опитва да стои на сянка и в по-топлите месеци не се разделя със слънцезащитен крем. Мур използва само натурална козметика и в ежедневието почти не използва грим.

Нейната диета

Актрисата не се оплаква от апетит, и предпочита да се грижи за фигурата  с помоща на физически упражнения. Нейното основно правило - да използва само органични хранителни продукти, а да избягва мазнини. Любими ястия - вегетарианска лазаня и сладолед.

Нейната форма

Джулиан практикува йога и пилатес, и когато иска да изглежда перфектно, увеличава интензивността на упражненията под ръководството на треньор.

Нейната любов

Актрисата се е женила два пъти. Вторият и съпруг, режисьорът Барт Фройндлих, по-млад с 9 години и имат две деца - син Калеб и дъщеря Лив Хелен.

Нейният живот

Подобно на много филмови звезди, Джулиан започва кариерата си като сервитьорка, а след това дълго време играе изключително на Бродуей. Всичко се променя с ролята и в "Джурасик парк", след което директорите започват буквално да разкъсват изгряващата звезда. Тя не се страхува да взема участие в скандални, и нискобюджетни проекти, което закрепя статута и на актриса готова и за най-смелите експерименти. Киноакадемията многократно номинирала Мур за "Оскар", но досега ценните награди я заобикалят. Въпреки това за една такава жена на 52 години не е възраст, така че ние вярваме, основните постижения на Джулиана предстоят!

Джулиан Мур с един поглед

Възраст – 52 години

(Родена на 3 декември, 1960)

Височина - 163сантиметра, тегло - 52 кг
 

Етикети

Джулиан Мур, луничка, физически упражнения, ,

 

Най-новото от Е-Аптеката Към Е-Аптека
реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа