Храни за високо либидо

прегледана 1367 пъти | добавена на 26.07.2012 г.

Храни за високо либидо

Усещате, че губите сексуало желание с партьора си, вероятно породено от скучното сиво ежедневие, стреса и купищата проблеми

Предлагаме ви някой храни, които ще повдигнат сексуалното ви жлание а може би и ще го възродят.


Динята... Желанието за секс се повишава тъй като динята влияе положително на кръвообращението като отпуска кръвоносните съдове посредством аминокиселината цитролин.

Аспержи
те са богати на фолиева киселина, като тя кара организма да повиши производството на хистамин и увеличава издражливостта. Хистамина от своя страна способства за разтежа на либидото при двата пола.

Авокадото Сексуалното желание се засилва стремително благодарение на елемента "К" калий, а в комбинация с фолиевата киселина либидото екалира... Авокадото е наистина богат както на калий така и на фолиева киселина.

Люти чушки...Кой не е чувал за Капсаицин. Това е вечество, което увеличава притока на кръв и кара организма да освободи ендорфини, който ще повишат настроението ви до краен предел, а какво му трябва на човек в спалнята?

Артишока  е всеизвестния афродизиак, който ще повиши сексуалното ви желние, ще увеличи издръжливостта и моща. Това се дължи на биологично активни съединения като цинарин, минерални соли, полизахариди, танин, органични киселини, калий, витамини А, В1, В2, С.

Image: FreeDigitalPhotos.net

Етикети

либидо, сексуално желание, авокадо, диня, апержи, люти чушки, артишок,

 

Най-новото от Е-Аптеката Към Е-Аптека
реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа