Истини за любовта и секса

прегледана 1404 пъти | добавена на 06.08.2012 г.

Истини за любовта и секса

За специалистите отдавна не е тайна, че половата функция на мъжете се организира на принципа на тренираност. Колкото по-силен е стартът, толкова по-висок е резултатът. Както при ракета изпратена в Космоса.

Първият хормонален изблик при представителите на силния пол става на 13-14 години. На тази възраст нивото на хормоните при момчетата е десет пъти по-високо, отколкото при зрелите мъже, но пикът на възможностите при юношите идва доста по-късно, на 25-27 години. А пикът на стабилност – 35 години.

А след това уви, се поставя началото на мъжкия залез. Ако след 50-годишна възраст сексуалния живот на мъжа се прекъсне за известно време,той вече не може да си го върне обратно.

Друг любопитен факт е, че колкото по-дълъг е торсът в сравнение с краката, толкова по-силна е сексуалната възможност на мъжа.

Това е така, защото мъжките хормони потискат разтежа на дългите кости. Ако в периода на половото съзряване тестостеронът в организма на момчето не е дстатъчен, младежът бързо израства. Докато при интензивност на хормоналния фон момчето остава един късоног здравеняк. Колкото по-силна е половата структура на мъжа, толкова повече дължината на неговия торс преобладава над дължината на краката.

 

Image: FreeDigitalPhotos.net

Етикети

секс, любов,

 

Най-новото от Е-Аптеката Към Е-Аптека
реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа