РЕМЕСКАР-СИЛИКОНОВ СТИК ЗА БЕЛЕЗИ 5.4ГР (РЕМЕСКАР-СИЛИКОНОВ СТИК ЗА БЕЛЕЗИ 5.4ГР)

Поръчай РЕМЕСКАР-СИЛИКОНОВ СТИК ЗА БЕЛЕЗИ 5.4ГР

Цена: 42,65 лв.

бр.

Продукта не изисква лекарско предписание и може да бъде закупен онлайн.
Преди употреба прочетете листовката.

Производител: Изберете производител...

Описание на РЕМЕСКАР-СИЛИКОНОВ СТИК ЗА БЕЛЕЗИ 5.4ГР

Силиконов стик за белези. Намалява видимостта на стари и нови белези!

 

REMESCAR подпомага процеса на заздравяване белези, придобити в следствие на операции, изгаряния, ухапвания от насекоми, акне, стрии и прочие, чрез образуване на тънко покритие (филм) на базата на силикон, което осигурява много добра микросреда за заздравяване на белега.

Това медицинско изделие Омекотява и изглажда тъканта на белега, което подпомага избледняването и заличаването на новите и старите белези. Би могло да се използва като превантивна терапия върху затворени рани, за да се намали образуването на белези или след лечение с лазер.

REMESCAR е иновативно откритие в терапията на белези. Противостареещ продукт, на базата на силикон, PVA бета-глюкан и UV защита.

Сега REMESCAR Ви предлага силиконова терапия срещу белези, под формата на удобен стик. Той е лесен за употреба, може да се използва в движение и е подходящ за всички области по лицето и тялото. Невидим е и може да се прилага дори и под грима.

Инструкции за употреба:


Внимателно прочетете приложените инструкции преди употреба. Областта, на белега трябва да е цялостна, почистена, суха и да няма останала коричка. При първа употреба отворете стика и махнете предпазната капачка. REMESCAR  трябва да се нанася леко върху желанта зона, както и около контура на белега. Не втривайте прекалено усърдно, това няма да увеличи ефективността.

Прилагайте REMESCAR  два пъти дневно за период от 2 до 3 месеца.

Употребата без наблюдение при деца под 6 годишна възраст не се препоръчва. Посъветвайте се със специалист, преди да използвате този продукт при деца под 1 година.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява под 30 градуса.

Заместители и други предложения

Няма заместващи продукти.
реклама
Новини и събития

ЯНУ 20 НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ АГ-БОЛНИЦА „МАЙЧИН ДОМ” ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКА НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ Реализираният проект за енергийна...

АВГ 07 Министър Десислава Атанасова говори за болниците с доказани нарушения Редица нарушения бяха констатирани в...

АВГ 07 БФС организра ефективен протест Днес, 11 юли 2012г. се проведе разширен...

АНКЕТА

Нуждаем ли се от здравна реформа